Sagt om Widham

Kommunikatör

Putting it simple, I have worked with many agencies, and creatives. Both as an employee, and on the client side, in Sweden, and international. Göran is the most creative person I worked with, and met. He has a terrific ability to ‘see into the future’, and put this knowledge into the working life. When working with Göran I have experienced the greatest wow-moments, regarding communications, in my life.

John Harmander, Tele2
(Arbetade tillsammans med Göran på Minnesota Communication)

Göran har en unik förmåga att på kort tid fånga budskapets kärna och dessutom hitta formuleringar och uttryck som gör det lätt för mig som konferencier att kunna leverera detta på ett naturligt och trovärdigt sätt. Det leder till att informationen inte bara går ut, utan dessutom – går in.

Fredrik Berling, konferencier och programledare

Göran is a very goal driven professional with uncompromised integrity. Very creative but at the same time very pragmatic. He delivers!

Fredrik Svahn, HP Sweden

Mycket stod på spel när vi skulle lansera vår senaste upplaga av Invercote®. Knappa miljarden i investeringar vid Iggesunds Bruk enbart för denna senaste produktförbättring. Till denna 3-dagars lansering bjöd vi in våra viktigaste kunder från dryga 30-talet länder till Iggesund i Hälsingland. Vi njöt av underbara dagar tillsammans spridda över några härligt ljusa midsommarnätter. Göran ansvarade för talinnehål och talarcoaching vid själva lanseringstillfället och för oss var det första gången vi jobbade tillsammans. Mötet blev mycket positivt och han kom att vara just den fasta klippa man så väl behöver under ett sådant här tillfälle. Jag uppskattade hans tydliga inriktning, hans förmåga att snabbt förstå oss som företag och hans integritet som proffs. Göran ingav ett skönt lugn och ett välbehövligt mod. Göran är en härlig person som jag gärna jobbar tillsammans med igen. Då vet jag att vi hamnar rätt i budskapet.

Carlo Einarsson, head of market communications for Iggesund Paperboard

Utbildare

Göran har en förmåga att med många exempel och roliga historier lära ut sina kunskaper inom kommunikation till en klass fylld av kritiska elever som oftast är rätt svårflörtade. Jag tror att det var många med mig som hade roligt på Görans klasser samtidigt som vi lärde oss mycket nytt.

före detta student

Man märker direkt på vissa människor att de är skarpsinnade, och Göran är ett typexempel på en sådan människa!

före detta student

Vi har anlitat Göran som utbildare vid ett flertal tillfällen, huvudsakligen inom området marknadskommunikation. Görans  entusiasm inför det han föreläser om spiller över på omgivningen och han har varit en mycket uppskattad föreläsare hos våra studenter. Vårt samarbete med Göran har fungerat smidigt. Han är genuint intresserad av att tillsammans nå ett bra resultat och tar fullt ansvar för kvalité och leverans.

Ola Janson och Sara Wickenberg, Kollaboratoriet AB

Görans gedigna bakgrund och förmåga att integrera oss elever i undervisningen gjorde  lektionerna intressanta och lätta att ta till sig.

 före detta student

Skribent

Göran Widham är fan inte klok, och det gör honom synnerligen lämpad att utöva sin dramaturgiska magi på ens projekt. Dessutom är han en lysande skribent och kul att jobba med.

Nicklas Mattsson, chefredaktör Entreprenör, Svenskt Näringsliv

Göran är en gudabenådad pedagogisk, skrivande kommunikatör. Det svåraste med att skriva är ju att disponera, och under hela den tid jag skrivit läroböcker och populärvetenskap har jag haft stor hjälp av Göran att lösa upp knutar och skapa en logisk ordning i till synes trassliga hopar stoff. Han ska ha mycket av äran för att webbsajten www.genteknik.nu (som vi gjorde tillsammans) fick en så dynamisk disposition och genomarbetade sidor att den under hela sin nästan tioåriga existens har varit Googles förstaträff på ordet ”genteknik”.

Henrik Brändén, vetenskapsskribent

I worked on behalf of the HP team to prepare an HP event “HP Dagarna” with planning of a joint presentation between HP and one of our strategic clients about the dynamic of the convergence between the telecom market and the IT industry. During that work Göran showed a lot of passion and innovation to secure the result. I recommend to use and work with Göran to achieve goals and results.

Leif Bohlin HP Sweden

Jag har arbetat med Göran i flera projekt med att lyfta fram teknik på ett enkelt och intressant sätt. Göran är otroligt duktig och inspirerande samt enkel att arbeta med. Jag skulle gärna jobba med Göran igen.

Staffan Fredriksson, Humblestorm

  • @@widham talar

    "Det tar vanligtvis mer än tre veckor att förbereda ett bra improviserat tal."

    Mark Twain